Sind ungdom berlingske

Kritikken hagler ned over SIND Ungdom: »Er det unge med …

Kritikken hagler ned over SIND Ungdom: »Er det unge med sindslidelser eller socialdemokrater, den kæmper for?«

20. maj 2022 — Fire eksperter er kritiske over for den sociale organisation SIND Ungdoms forbindelser til Socialdemokratiet. Særligt samtalerne om den …

Fire eksperter er kritiske over for den sociale organisation SIND Ungdoms forbindelser til Socialdemokratiet. Særligt samtalerne om den økonomiske støtte til organisationen vækker bekymring, men i det hele taget er det samlede billede af organisationens ageren uheldig, siger ekspert.

Næstformand efter kritik af SIND Ungdom: »Mit medlemskab i …

Næstformand efter kritik af SIND Ungdom: »Mit medlemskab i Socialdemokratiet har givet nemmere adgang«

15. maj 2022 — Det er ikke en favorisering af Socialdemokratiet, men derimod en naturlig konsekvens af relationen mellem socialdemokrater, når SIND Ungdom …

Det er ikke en favorisering af Socialdemokratiet, men derimod en naturlig konsekvens af relationen mellem socialdemokrater, når SIND Ungdom ofte samarbejder med det regeringsbærende parti. Sådan siger næstformand i SIND Ungdom, Jimmi Graversen.

Toppen af SIND Ungdom ville hjælpe Socialdemokratiet med …

Toppen af SIND Ungdom ville hjælpe Socialdemokratiet med kampagnevideo: »Det stred fuldstændigt med den virkelighed, jeg oplevede blandt vores medlemmer«

16. maj 2022 — Selvom SIND Ungdoms formand afviser en favorisering af Socialdemokratiet, ville han alligevel bidrage til partiets kampagnevideo om positive …

Selvom SIND Ungdoms formand afviser en favorisering af Socialdemokratiet, ville han alligevel bidrage til partiets kampagnevideo om positive fortællinger fra regeringens coronanedlukning.

Organisation overtaget af socialdemokrater efter »chokerende

Organisation overtaget af socialdemokrater efter »chokerende« møde

15. maj 2022 — Organisationen SIND Ungdom er de seneste år blevet kapret af Socialdemokratiets ungdomsorganisation og personer med tætte bånd til partiet.

Organisationen SIND Ungdom er de seneste år blevet kapret af Socialdemokratiets ungdomsorganisation og personer med tætte bånd til partiet. Allerede nu kan man se et klart mønster, hvor SIND Ungdom bakker op om Socialdemokratiets politik, imens statsstøtte flyder tilbage til SIND Ungdom, viser en nøje gennemgang af forløbet og sagens dokumenter. Ledelsen i SIND Ungdom afviser kritikken.

Selvom eksperter har kaldt eksemplerne problematiske …

Selvom eksperter har kaldt eksemplerne problematiske, afviser bestyrelsesmedlem kritikken af SIND Ungdom

26. maj 2022 — Det er forkert, når eksperter og politikere på Christiansborg taler om bånd mellem SIND Ungdom og Socialdemokratiet. Det siger Karen Frese, …

Det er forkert, når eksperter og politikere på Christiansborg taler om bånd mellem SIND Ungdom og Socialdemokratiet. Det siger Karen Frese, bestyrelsesmedlem i SIND Ungdom, i kølvandet på Berlingskes dækning.

Åbent opgør om centralt citat i sagen om SIND Ungdom

18. maj 2022 — Der er blevet manipuleret med et centralt citat i bestyrelsesreferat, lyder beskyldningen fra SIND Ungdoms formand.

Der er blevet manipuleret med et centralt citat i bestyrelsesreferat, lyder beskyldningen fra SIND Ungdoms formand. Nej, det er kørt efter bogen, og citatet er desuden korrekt, lyder modsvaret. Ekspert vurderer, at ansvaret ligger hos bestyrelsesformanden.

Trods talrige eksempler og skarp kritik: SIND Ungdoms …

Trods talrige eksempler og skarp kritik: SIND Ungdoms formand afviser favorisering af Socialdemokratiet

15. maj 2022 — Det er tilfældigt om end uheldigt, at der alene er opslag, som roser socialdemokrater og regeringspartiet på SIND Ungdoms sociale medier.

Det er tilfældigt om end uheldigt, at der alene er opslag, som roser socialdemokrater og regeringspartiet på SIND Ungdoms sociale medier. Og der skal ikke lægges noget i det, når formand for organisationen i en intern besked takker S-minister og skriver, at organisationen »skylder« ministeren meget.

Interview med formand for SIND Ungdom efter beskyldninger …

Interview med formand for SIND Ungdom efter beskyldninger om fabrikerede referater

18. maj 2022 — Er det formandens ansvar, at det referat, han beder om at få lagt på foreningens hjemmeside, er korrekt? Nej, siger formanden for SIND …

Er det formandens ansvar, at det referat, han beder om at få lagt på foreningens hjemmeside, er korrekt? Nej, siger formanden for SIND Ungdom, Theodor Gjerding, i interview med Berlingske. Han uddyber desuden, hvorfor han ikke tidligere har sagt, at referatet er forkert, og hvordan det hænger sammen med, at halvdelen af den daværende bestyrelse mener, at referatet er rigtigt.

Partineutral organisation har indgået alliance med …

Partineutral organisation har indgået alliance med socialdemokrater: Formand afviser bånd til regeringspartiet

21. maj 2022 — I 2020 valgte den sociale organisation SIND Ungdom at indgå i alliance med socialdemokrater. Formanden fastholder, at der ikke er tale om …

I 2020 valgte den sociale organisation SIND Ungdom at indgå i alliance med socialdemokrater. Formanden fastholder, at der ikke er tale om partipolitiske bånd, og han siger, at alliancen var afgørende for at få mest mulig indflydelse.

Dokumentation SIND Ungdom vedr. Berlingskes artikelserie

Microsoft Word – Dokumentation SIND Ungdom.docx

For det andet er både Theodor Gjerding og flere andre af de bestyrelsesmedlemmer, som deltog på mødet, enige om, at den sætning aldrig er blevet sagt. I den …

Keywords: sind ungdom berlingske